Σάββατο 14 Μαΐου 2011

BEASTIE BOYS - FIGHT FOR YOUR RIGHT REVISITED



Όλα ξεκίνησαν το μακρινό και σωτήριο έτος 1986, τη στιγμή που μεσουρανούσε η ταινία Βack to the future και οι Beastie Boys τραγουδούσαν τον ύμνο (You Gotta) Fight For Your Right (To Party) , έριξαν και στο παιχνίδι το videoclip και συντάραξαν για τα καλά την Αμερικάνικη νεολαία των καθώς πρέπει Παρτυ!


25 χρόνια μετά οι Beastie Boys επιστρέφουν με το Hot Sauce Committee Part 2 και συνεχίζουν την ιστορία του παραπάνω videoclip μέσω ενός νέου για το τραγούδι τους Make some noise.



Πληθώρα γνωστών ηθοποιών περνούν μπροστά από το φακό, σε ένα άκρως άτακτο videoclip! Σκέπτεσαι πόσο τέλειο είναι αυτό? Και οι Beastie Boys δεν σταματούν εδώ, καθώς το συγκεκριμένο videoclip δεν είναι παρά μόνο η μικρή version του 30λεπτου videoclip όπου έχει γυρίσει ο Αdam MCA Yauch των BB και ουσιαστικά πρόκειται για τη συνέχεια του ιστορικού videoclip του 1986, τι γίνεται αφότου οι BB φεύγουν απο το πάρτυ?
Γίνεται της Π**τάνας, ιπτάμενες μπύρες, σπασμένες βιτρίνες, τσακωμοί, μαχαιρώματα, acid travels, dancefights και άλλα πολλά που λατρεύουμε να βλέπουμε μα ποτέ δεν τα κάνουμε! Will Ferrell, Seth Rogen, Suzan Saradon, Elijah Wood, Steve Buscemi, Jack Black, Jason Schwartzman βρίσκονται σε αυτό το ανυπέρβλητο videoclip για να μας υπενθυμίσουν ότι οι Beastie Boys δεν είναι τίποτα τυχαίοι τύποι που απλώς έκαναν ένα πέρασμα απο τη μουσική σκηνή!


Τα λόγια περιττά. Full screen & Enjoy!