Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

20. Blogovision 2014. Foxygen - ... and star power



Ξεκινήσαμε και για φέτος. Τα Χριστούγεννα έχουν αποκτήσει μια διαφορετική υφή με τη Blogovision. Μια ανασκόπηση, ένας διάλογος γύρω απο τη μουσική. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι, σημασία έχει να ακούμε ο ένας τον άλλον.


Για φέτος θα ξεκινήσω με Foxygen. Σίγουρα δεν είναι ισάξιος με το ντεμπούτο τους. Λείπει εκείνη η έκπληξη του φρέσκου ήχου μιας πρωτοεμφανιζόμενης μπάντας. Αυτό έχει να κάνει κυρίως και με τον ακροατή. Για παράδειγμα ρωτήστε κάποιον δικό σας ποιος είναι ο αγαπημένος του δίσκος απο National. Πιθανότατα θα σας πει εκείνον που άκουσε για πρώτη φορά απο το συγκρότημα. Και αν σας πει κανένας πείτε του να πάει να Γ......

Στα των Foxygen, επέστρεψαν φέτος με νέο δίσκο. Αγαπάω Foxygen, έχουν μια ενέργεια αγνή, αυτό μου βγάζουν και μου αρεσει αυτή η αίσθηση. Με το φετινό δίσκο να είναι κάπως ανισόρροπος, αλλά με λαμπρές εξάρσεις, βλέπε How can you really , coscic vibrations. Έχει πέσει θάψιμο για το συγκεκριμένο δίσκο, ίσως δίκαιο ίσως άδικο. Θα δείξει η ιστορία. Ίσως εμφανιστούν και οι δισκοκριτικοί του μέλλοντος να αποφθανθούν ότι ήταν ένας δίσκος -  διαμάντι που το κοινό δεν ήταν ακόμη έτοιμο τότε να το ακούσει. Προσωπικά πάντως όσο περισσότερο το ακούω τόσο το συμπαθώ.

Παρακάτω η υπερκομματάρα Cosmic Vibrations

Δεν υπάρχουν σχόλια: