Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τελευταία Στροφή

Η τελευταία στροφή, η πιο κρίσιμη στροφή. Λίγο πριν το τέλος όλη η ένταση κορυφώνεται, περιμένοντας τον προορισμό. Δεν μπορείς να περιμένεις άλλο, θέλεις να βρεθείς μπροστά, παράλληλα ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρεις και όλα θα παραμείνουν ένα όνειρο, βρίσκεται εκεί.

Τελευταία στροφή πριν τις διακοπές. Η κούραση μιας ολόκληρης χρονιάς σε έχει καταβάλλει. Το βιολογικό ρολόι δονείται δίχως σταματημό. Σαν τα Φλαμίνγκος πρέπει να μεταναστεύσουμε κι εμείς στο απάγκιο των διακοπών, εκεί που ημερεύει η ψυχή, θα γεμίσει δύναμη για το δύσκολο χειμώνα που θα έρθει. Θα γεμίσει χαρούμενες στιγμές που η ανάμνηση τους μόνο χαμόγελα θα φέρνει.

Η μόνη σκέψη πλέον είναι οι διακοπές. Ο νους έχει γεμίσει γαλάζιο, ήδη νιώθεις την αίσθηση του νερού, την κρούστα απο το αλάτι καθώς ο ήλιος δύει. Η παραλία που στοιχειώνει με τον πιο όμορφο τρόπο τα όνειρα σου είναι εκεί, εκεί είναι και η σκέψη σου καρφωμένη σαν ένα ιστιοπλοϊκό που κρύβεται απο τον καιρό και γεύεται τα ασφαλή νερά. Μονάχα το κορμί απομένει να βρεθεί κι αυτό εκεί που πραγματικά ανήκει.

Μερικές στιγμές ακόμα.